GH Intervensjon

Turbulente situasjoner krever ekstraordinære samtaler!

Kaos, konflikt, krise, konkursfare eller (u)kultur?

GetHUMAN er duoen som næringslivet tiltror sine mest komplekse problemer. De har på kort tid skapt vesentlige resultater knyttet til verdiskapende selskapsprestasjoner: (engasjement, reduksjon i sykefravær og forretningskritisk retention av mennesker).

Deres OU-prosesser er skreddersydd organisasjonens utfordring, er tilpasset 2 – 150 personer og er fundamentert på likeverd, mental robusthet, unik subjektiv innsikt og kollektive prestasjoner. Deres endringsseminar i UDI ble kåret til tiårets beste.

Sammen med GetHUMAN blir hele eller deler av organisasjonen raskt istandsatt til å takle komplekse problemer, med et utfall som vil være varig og bedriftsøkonomisk klokt.

 

 

 

“Jeg opplevde at du hadde hatt gode samtaler med hver av de involverte i forkant, noe jeg tror var viktig for å ufarliggjøre, men også for å forplikte seg til dette møte.

Din sindige væremåte skapte en trygg sfære hvor jeg opplevde, forholdene tatt i betraktning, at det var ok å være.Du anerkjente de involverte for å bidra inn i møte og fortalte gangen i møte. Det skapte en forutsigbarhet i det uforutsigbare.

Begge to fortalte sin versjon av hva som har skjedd, uavbrutt– hvor du evt. hjalp de til å legge ord å hva de tenkte/følte og hadde behov for. Du prøvde ikke å endre deres syn på saken. Jeg opplevde deg som ikke dømmende, og du mestret å holde deg objektiv.

Du drev prosessen videre, noe som endte i en avtale. En avtale hvor du fikk ut essensen i hva de begge ønsket videre. Avtalen virket ikke påtvunget. Du forventet ikke at de skulle bli kompiser, men at de kunne si «hei» til hverandre i gangen. Det opplevdes som ektefølt.

Du er tydelig, men varm, uten for mye snikk snakk og krims krams. Lite komplisert, enkelt og tydelig.”

                                                                    Charlotte Silkebekken Bergerud, Business Partner, Kolonial.no

 

”GetHUMAN har tilrettelagt for ekstraordinære samtaler i en turbulent periode og har fått frem unik innsikt og skapt et sterkt beslutnings- og prestasjonsgrunnlag for våre selskaper i SEB SC.”

                                                                     Johannes Breivik, Sustainable Banking, SEB ScaleCenter

 

”GetHUMAN er teammedlemmene du ikke visste du trengte og de har spilt en essensiell rolle for samspill og kommunikasjon i Kolonial.no i en kritisk og intens periode.”

Thea Eilertsen, Chief People Officer, Kolonial.no