The Coach Approach

De fleste mentale trenere forholder seg primært til tre verktøy, pust, målsettingsarbeid og visualisering og de oppnår gode resultater. Allikevel er det ofte kun snakk om et slag eller to forbedring, her og der, som før var mer enn nok. Men i en idrett med stadig råere utøvere og fantastiske teknologiske fremskritt er ordinær mental trening ikke lenger godt nok.

Den virkelige gevinsten ligger ikke ĂĄ lære seg enkle mentale verktøy – slik som fokuset ofte er i ordinær mental trening – gevinsten er ĂĄ løse gĂĄten om hvordan visualisere nĂĄr du ikke klarer ĂĄ visualisere, hvordan puste riktig nĂĄr du ikke er i stand til ĂĄ oppdage pusten din og til sist – hvordan se frykten i hvitøyet og vrenge den rundt til en følelse av mot og indre ro.

Gjennom sine tusen timer 1-til-1 og hundrevis av undervisningstimer i en av verdens sterkeste coachingmodeller og som tilrettelegger og gjennomfører av Neuroscience & coaching hjelper Anders de mest motiverte golfspillerne til å maksimere sitt potensial og kjenne en ekstraordinær flyt på banen.

 

Om Anders

Anders har sin utdanning i profesjonell coaching fra CTI og er internasjonal sertifisert som Co-Active coach (CPCC) fra Coaches Training Institute (CTI). Han er i tillegg sertifisert instruktør i personlighetsverktøyet Jungiansk Type Indikator (JTI). Anders har også gjennomført Jon Kabat-Zins MBSR og fokusert tilstedeværelse er en integrert del av all individuell- og teamtrening.

Som profesjonell coach er Anders medlem av International Coach Federation Global (ICF) og ICF chapter Norge, er en av kun 22 coacher i Norge med en internasjonal PCC-sertifisering og følger ICF´s etiske retningslinjer og øvrige standarder for den profesjonelle delen av bransjen. (En ICF-sertifisering må fornyes hvert tredje år og fordrer videreutdanningspoeng). Anders er også tidligere styremedlem i foreningen for Co-Active coacher i Norge.

Anders referanser

Han har sin Executive Management Bachelorgrad i coaching og endringsledelse fra Handelshøyskolen BI med fordypning i indre drivkrefter og aktiv lytting. Les mer om Anders´ bakgrunn, erfaring og referanser på andershov.no

Faglige verktøy og virkemidler som ligger til grunn for mental trening, coaching og utviklingsprogram med Anders er: Co-Active Coaching, Jungs Type Indikator, Signaturstyrker, oppmerksomhetsbasert sosial teknologi og etablert golfteori med vekt på  transformativt spill, selvinnsikt og personlig utvikling.

I tillegg til en-til-en samarbeid bistår Anders ledergrupper og team med å løfte seg selv til det neste nivået av prestasjon. Anders leverer skreddersydde work-shops og årsprogrammer som tar utgangspunkt i flytsonetanker, samtalekvalitet og dialogtrening.

anders2