Player Statement

Prøver du å bli minst mulig dårlig eller best mulig?

Det viser seg at hva mennesker tror om seg selv og hva de kan oppnå i stor grad avgjør hva de faktisk får til. Å jobbe med eget selvbilde er en bevist metode for å kontrollere og skape nye og bedre prestasjoner. Hvordan du velger å se på deg selv er altså en avgjørende brikke i ditt (mentale) spill.

Dessverre tar hva vi tror om oss selv ofte utgangspunkt i vårt negative selvsnakk, alltså i hva vi ikke klarer fremfor hva vi kan klare, og siden det viser seg at ingen utøver klarer å under/overprestere ift. sitt eget selvbilde over tid er det utrolig viktig å forflytte selvbildet sitt høyere og høyere dersom du ønsker å bli bedre og bedre.

Å styre og bygge sitt eget selvbilde starter med at du velger å tro på deg selv og det du kan få til.

 

Player Statement

 

Hva er ditt potensial?

Du får 1 oppgave av Coach Anders, og det er å skrive din Player Statement til neste gang vi møtes.

Din Player Statement tar utgangspunkt i ditt aller største fremtidige potensial, i alt du kan få til og styrkene som skal få deg dit. Å lage din Player Statement betyr at du skal gå langt utenfor komfortsonen din, drømme om det du vet du kan få til, og skrive det ned! Forskning viser at jo lenger (råere, større, modigere) du tar din Player Statement, jo større er sjansen for at du lykkes.

Her er noen eksempler:

“Jeg er råsterk mentalt og fysisk; og jeg spiller trygt og sterkt i turneringer”

“Jeg er talentfull, jeg jobber hardt og jeg er ustoppelig i konkurranse”

“Jeg legger ned en enorm innsats, jeg trener og fokuserer hardt og er i verdensklasse”

“Jeg er bestemt – jeg tror 100% på meg og mitt spill – og ingen spiller bedre enn meg når det gjelder”

Som du kan se av eksemplene over så består en Player Statement av noen kvaliteter ved deg (som du har og ønsker å bruke mer av) og et resultat som disse kvalitetene tar deg til.

Husk at dette er en tankelek og en oppgave i å løfte deg selv til ditt neste nivå. Å skrive ned drømmer og mål hjelper deg å forflytte dem fra underbevisstheten til dine bevisste tanker og til selvsnakket ditt. Å snakke om dem til andre – både fremmede og nære støttespillere – hjelper deg å flytte målene enda nærmere virkeligheten. Go for it!

 

Mvh Anders