The Wave Ride

 

The Wave Ride består av 5 treninger á 90 minutter og kombinerer trening i stille omgivelser og range/green-trening. Treningen varer i 90 minutter og inkluderer mine forberedelser, reisetid og fokusoppgaver/egentrening mellom våre møter.

Øyeblikket & hjernens sweet spot

I denne treningen blir du kjent med den delen av ditt fokus som er som et blikkstille vann, fylt av ro og indre harmoni. Når denne delen av deg er aktiv har du full tilgang til all din golfkompetanse og valgene du tar her er både kloke og riktige. Les mer her

Hukommelse & oppfattelse

Har du noen gang bare husket de dårlige slagene når du skal slå et slag? Denne treningen fokuserer på hvordan hukommelsen din fungerer og hvordan du kan jobbe aktivt med å bygge opp den riktige hukommelsen på banen.

Kroppsbruk

I denne treningen fokuserer vi på hvordan du kan gå og stå for å få tilgang til topprestasjon og du vil få tilgang til teknikker som bringer den kjemiske prosessen i hjernen i balanse.

Strategisk tankevalg

Velg de tankene som holder hjernens fremre pannelapp aktiv. I denne treningen jobber vi med hvilke tanker du skal fokusere med både før og etter slaget. Disse tankene legger grunnlag for en grundigere mental slagrutine (pre shot routine).

Forventningsstyring og prestasjonssabotøren

I denne treningen legger vi fokus på dine indre sabotører, frykten og hindringene du møter i deg selv på banen.

 

Før vårt første møte: Prioriter fra 1 – 5 hvilken rekkefølge du ønsker på dine treninger. Prioritet #1 vil være den treningen du er mest motivert for og den du tror du vil være beste å starte med for deg.